Peste 90% dintre barbatii din Marea Britanie dau dovada de o toleranta suspecta cand afla ca partenerele lor au o aventura cu o alta femeie. In schimb, aproape 50% dintre britanice resping asemenea relatii. Potrivit unui sondaj Lycos efectuat

Peste 90% dintre barbatii din Marea Britanie dau dovada de o toleranta suspecta cand afla ca partenerele lor au o aventura cu o alta femeie. In schimb, aproape 50% dintre britanice resping asemenea relatii.

Potrivit unui sondaj Lycos efectuat pe net, majoritatea barbatilor din Marea Britanie nu fac un capat de tara din faptul ca partenerele lor de viata au o aventura sexuala cu o alta femeie. Sonadajul vine, cum e normal, cu cifre. Si acestea nu dau loc la interpretari. Astfel, 61% dintre barbatii chestionati au marturisit ca, in momentul in care ar afla ca iubitele lor au avut relatii sexuale cu alte femei, ei ar exclama ceva de genul: ""Nici o problema"". Dar barbatii astfel ""inselati"" au adaugat ca aceasta atitudine de indiferenta o mentin atat timp cat totusi ei ar fi numarul unu in viata partenerelor lor. 31% dintre barbatii cu partenere cu inclinatii lesbiene gasesc ca aceasta este o experienta, fie ea si injositoare. Totusi, 31% dintre barbati au puterea sa treaca cu vederea aceasta experienta din viata partenerelor lor, dar numai daca este una cu totul intamplatoare. Sondajul arata ca doar 4% dintre britanici ar considera acest eveniment din viata de cuplu un motiv de a rupe relatia.

FEMEILE. In schimb, doamnele si domnisoarele din Marea Britanie se dovedesc mai putin tole-rante cand vine vorba despre escapade homosexuale. Aproximativ un sfert dintre britanice par sa zica ""treaca-mearga"", daca partenerul da curs unei incercari homosexuale. Dar 47% dintre femei nu acorda nici o scuza unei asemenea experiente.

UN VERITABIL ARSENAL PORNO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.