Madonna, Janet Jackson si Brad Pitt se numara printre celebritatile inscrise in editia din 2007 a celebrei Guiness Book.
Madonna este artista cu cele mai mari castiguri intr-un an de zile, 50 de milioane de dolari in 2004. Blonda o devanseaza
Madonna, Janet Jackson si Brad Pitt se numara printre celebritatile inscrise in editia din 2007 a celebrei Guiness Book.
Madonna este artista cu cele mai mari castiguri intr-un an de zile, 50 de milioane de dolari in 2004. Blonda o devanseaza pe Britney Spears, cea care a stabilit recordul anterior.
In Cartea Recordurilor mai figureaza si J. K. Rowling, autoarea seriei aventurilor lui Harry Potter, aceasta fiind cea mai bine platita scriitoare de carti pentru copii. Datorita seriei de mare succes, Rowling a castigat in ultimul an 64,23 milioane de dolari.
Janet Jackson a stabilit recordul de cea mai cautata persoana de pe Internet. Cantareata detine recordul si pentru cea mai mare amenda impusa vreodata unui radiodifuzor, dupa scandalul "Nipplegate". In urma cu doi ani, Janet Jackson si-a expus un san in timpul unui dans cu Justin Timberlake, in pauza finalei Super Bowl. Incidentul, pus de Timberlake pe seama unei "greseli de fabricatie" a costumului lui Janet, a starnit peste 540.000 de plangeri de la telespectatori, fapt care a dus la amendarea postului CBS.
Cel mai cautat barbat pe motorul de cautare Google este starul hollywoodian Brad Pitt.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.