Senatorul PSD George Maior, propus pentru postul de director al SRI, este un personaj apropiat grupului Ioan Talpes-Larry Watts. Din grup a facut parte pentru un timp si istoricul american Kurt Treptow, care a fost condamnat la sapte ani de inchisoar
Senatorul PSD George Maior, propus pentru postul de director al SRI, este un personaj apropiat grupului Ioan Talpes-Larry Watts. Din grup a facut parte pentru un timp si istoricul american Kurt Treptow, care a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru pedofilie. Treptow a editat in 2002 un volum semnat de Maior si Watts.
Liviu Maior, tatal candidatului la sefia principalului serviciu secret, este cunoscut ca un apropiat al lui Ioan Talpes, fost sef al SIE, dar si al omului de afaceri Ovidiu Tender. De altfel, Maior si Talpes au fost colegi de facultate, iar apoi subalternii generalului Ilie Ceausescu la Institutul de Istorie Militara, unitatea propagandista a fostului dictator. Prietenia a fost si intre copiii celor doi, iar George Maior a fost nasul de cununie al lui Talpes junior. Talpes a avut legaturi apropiate cu duetul american Kurt Treptow-Larry Watts. Treptow a fost condamnat pentru pedofilie la Iasi, iar Larry Watts a fost consilier al lui Talpes la Departamentul pentru Securitate Nationala de la Administratia Prezidentiala in timpul presedintiei lui Iliescu. Treptow si Wats au avut legaturi si cu Maior tatal si fiul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.