Mbela Nzunzi, simpatica prezentatoare a emisiunii "6!Vine presa", a avut parte in aceasta vara de o vacanta speciala. Exotica, dar si plina de intamplari neprevazute. Locul distractiei: Tunisia. Nu a fost vorba insa doar despre o optiune turistica, c
Mbela Nzunzi, simpatica prezentatoare a emisiunii "6!Vine presa", a avut parte in aceasta vara de o vacanta speciala. Exotica, dar si plina de intamplari neprevazute. Locul distractiei: Tunisia. Nu a fost vorba insa doar despre o optiune turistica, ci de una pe baza sentimentala.
Una dintre surorile Mbelei, stabilita in Tunis, s-a casatorit, un bun prilej pentru Mbela de a se intalni cu familia sa reunita din toate colturile lumii. Astfel, vedeta B1 TV a avut ocazia sa-si revada parintii, fratii si surorile, prietenii din copilarie si, mai ales, pe Francine, fiica ei de 13 ani pe care nu a vazut-o de anul trecut.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.