O tanara de 24 de ani sustine ca a fost agresata sexual in noaptea de luni spre marti in incinta Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEC). ACUZE. Nicoleta B. din Bucuresti afirma intr-o plangere facuta la Sectia 3 de Politie ca a fost violata
O tanara de 24 de ani sustine ca a fost agresata sexual in noaptea de luni spre marti in incinta Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEC).


ACUZE. Nicoleta B. din Bucuresti afirma intr-o plangere facuta la Sectia 3 de Politie ca a fost violata, intr-un grup sanitar din incinta sediului Ministerului Educatiei, de catre un agent care asigura paza institutiei, informeaza surse din Politie.
Fata spune ca a venit, luni seara, in incinta Ministerului Educatiei pentru ca il cunostea pe unul dintre agentii de paza de la firma Top Guard Security, care asigura paza institutiei. La sediu a gasit doar doi colegi ai bodyguradului cunoscut de ea, unul dintre ei invitand-o in minister. Apoi a fortat-o sa intre intr-una din toaletele institutiei, unde a amenintat-o cu moartea, daca nu se supune la perversiuni sexuale. Dupa ce a scapat, fata a reclamat politistilor incidentul, care l-au identificat pe agresor. Acesta este Constantin Paun (26 de ani), angajat de mai putin de o luna la firma respectiva. El a fost arestat ieri pe o perioada de 29 de zile, sub acuzatia de viol.
CONSECINTE. In urma acestui incident, secretarul general al Ministerului Educatiei, Adrian Gorun, a anuntat ca va cere anularea contractului cu firma Top Guard si ca in momentul de fata se face o selectie de oferte pentru incheierea unui contract nou. Firma Top Guard Security asigura cu 23-25 de angajati paza Ministerului Educatiei din ianuarie 2004.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.