Petre Grigoras a semnat ieri un contract pe doi ani si jumatate cu gruparea galateana, urmand a primi un salariu de 60.000 de dolari pe sezon. Obiectivul imediat al echipei este salvarea de la retrogradare. Tehnicianul s-a despartit la mijlocul tu
Petre Grigoras a semnat ieri un contract pe doi ani si jumatate cu gruparea galateana, urmand a primi un salariu de 60.000 de dolari pe sezon. Obiectivul imediat al echipei este salvarea de la retrogradare.

Tehnicianul s-a despartit la mijlocul turului de Farul, dupa patru infrangeri consecutive. Tehnicianul va avea un salariu mai mare cu 30% decat la Constanta, unde a avut performante importante: clasarea pe locul cinci la finalul editiei trecute de campionat si calificarea in finala Cupei Romaniei. La Otelul, care se afla la sfarsitul turului pe penultimul loc in Divizia A, Grigoras il inlocuieste pe Ion Gigi, numit antrenor interimar dupa demisia lui Aurel Sunda.
SPERANTE. Imediat dupa ce a semnat contractul, noul antrenor al galatenilor si-a anuntat intentiile pentru acest retur. ""Sunt convins ca ne vom salva de la retrogradare. Apoi, pentru anul viitor vom incerca sa facem o echipa care sa se bata pentru un loc in cupele europene"", a spus Grigoras, care il va avea ca secund pe Marian Dinu. Tehnicianul a fost convins sa accepte postul si datorita promisiunilor patronilor indieni ai Otelului, potrivit carora sumele investite in echipa in cei doi ani si jumatate de contract se vor ridica la 15 milioane de dolari. Reunirea jucatorilor galateni este programata pentru 9 ianuarie, fiind urmata de un stagiu de pregatire in Turcia, la Antalya.
BRASOV. Inainte de a veni oferta de la Galati, fostul tehnician al Farului ajunsese la o intelegere cu FC Brasov, urmand a prelua divizionara B din ianuarie. Grigoras s-a razgandit apoi, spunand ca nu poate refuza o propunere de a antrena in primul esalon. ""Sper ca patronul lui FC Brasov, Ioan Neculaie, sa inteleaga ca nu puteam refuza o oferta din Divizia A. Nu am incalcat nici un contract, cu cei de la Brasov am avut doar o intelegere verbala. Sper ca oficialii clubului si suporterii «stegarilor» sa ma inteleaga"", a spus ieri Grigoras.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.