Membrii trupei Voltaj au castigat, joi seara, titlul de Best Romanian Act la editia 2005 a MTV Europe Music Awards, care s-a desfasurat la Lisabona. Cei cinci artisti au reusit sa adune cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, care au dese
Membrii trupei Voltaj au castigat, joi seara, titlul de Best Romanian Act la editia 2005 a MTV Europe Music Awards, care s-a desfasurat la Lisabona. Cei cinci artisti au reusit sa adune cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, care au desemnat trupa castigatoare dintre cele cinci nominalizate: Voltaj, Parazitii, Morandi, Akcent si DJ Project.
La finalul competitiei, liderul trupei, Calin Goia, ne-a declarat: "Suntem foarte fericiti si in acelasi timp mandri ca am castigat acest premiu. Este o experienta deosebita sa fii pe aceeasi scena alaturi de nume mari ca Shakira, Alicia Keys si sa fii intervievat in culise alaturi de Foo Fighters. Ne dorim ca acest trofeu sa fie urmat si de altele".
Cu acest trofeu, Voltaj se alatura celorlalti laureati ai a premiilor MTV, in 2004, 2003 si 2002, Ombladon si Raku, Animal X si AB4.
La ceremonia de decernare a premiilor, dintre artistii romani nominalizati a mai participat Cheloo de la Parazitii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.