De catva timp, pe peretii si stalpii din centrul Bucurestiului au aparut niste afise care indeamna onor publicul cititor sa o apuce pe ""Calea lui Ra"". Adica, pentru ""numai 1,5 milioane de lei si in doar 5 zile, o sedinta de trei ore zilnic"", sa p

De catva timp, pe peretii si stalpii din centrul Bucurestiului au aparut niste afise care indeamna onor publicul cititor sa o apuce pe ""Calea lui Ra"". Adica, pentru ""numai 1,5 milioane de lei si in doar 5 zile, o sedinta de trei ore zilnic"", sa poata deveni specialist in ""clarauz, clarviziune, clarmiros, inedie,
invizibilitate, levitatie"" si multe altele. Cum de mic imi doream sa ma fac invizibil cand eram scos la tabla, iar devenit ceva mai mare mi-am dorit de multe ori sa levitez de la niste sedinte plicticoase, am pornit pe Calea lui Ra.
In plus aveam nasul infundat si eram tentat sa vad ce-i cu
""clarmirosul"".

Am sunat la numarul de telefon de pe afis si mi-a raspuns chiar Ra. Adica Horatiu Mihail, un vestit paranormal cu aparitii la OTV, bun prieten cu teleastii para-pupu de talie mondiala Roberto Grosa si Viorel Pop, care inghit pamblici si fac tumbe ""indirect"" la aceeasi institutie. Horatiu a zis ca e reincarnarea lui Ra, a fost cooperant si ne-a fixat un rendez-vous intr-o statie de autobuz din buricul targului. Horatiu, zis si Ra, e un june brunet, cu coada, ceva dinti din material galben si muschi (in existenta actuala a facut culturism). L-am gasit inconjurat de adepti. Adica, roiau pe langa el vreo trei doamne intre doua varste, usor abulice, si un tanar slab si blond, cu privirea pierduta si o cruce celtica atarnata la gat. Am fost invitati intr-un apartament din apropiere, unde se desfasura cursul.
OAMENII CARE VAD VOCI. Am ajuns si ne-am descaltat la intrare, cu o mica spaima, sa nu ne leviteze incaltarile. Am fost introdusi intr-o camera plina de mistere, unde fumega miraculos ceva, pe perete era o yantra, iar de undeva se auzea o muzica astrala, in surdina. Adeptii lui Ra s-au asezat pe niste perne insirate in linie dreapta pe jos. Semanau cu un grup de ciori care stau pe un fir de telegraf. Speram sa-si ia si zborul, dar am purtat doar discutii teoretice. Cica Horatiu a murit clinic si a inviat de vreo sase ori, timp in care s-a prins ca e reincarnarea lui Horus si a lui Ra. Vindeca toate bolile prin credinta, canta, leviteaza si baleteaza. Stie tehnici secrete, pe care le dezvaluie doar cursantilor platitori.
Ne-a explicat cum, cu o saptamana in urma, el si cursantii s-au facut invizibili pentru o domnisoara care-i cauta din ratiuni obscure printr-un parc, cum vede el pe unde-s persoanele disparute, dar, din pacate, autoritatile nu-l contacteaza sa le spuna si lor. Una din doamnele de pe covor s-a trezit si ea spunand ca a decolat fara sa-si dea seama si a stat in aer 40 de secunde. Ala cu crucea celtica la gat zicea ca a postit fara apa si mancare o caruta de timp. La cat de slabanog e, chiar l-am crezut. Maistrua€™ spiritual ii dadea inainte, iar adeptii tot confirmau cum vad voci, aud mutre si viseaza-n culori viitorul patriei. Care viitor e sumbru, caci in curand vine Apocalipsa. Pana la Apocalipsa insa, bineinteles fiindca banii nu-s importanti, Horatiu vrea sa stranga donatii pentru un ""centru spiritual"", sa vanda CD-uri cu ""filme initiatice"" si ""carti spirituale"".

IN ZBOR. ""Dau din maini de trei ori si levitez ca elicopterua€™""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.