Marco Maximilian Katz este fondatorul si conducatorul Centrului de Monitorizare MLC din Romania. MCA Romania este Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania, care este o organizatie non-profit si non-guvernamentala infiint
Marco Maximilian Katz este fondatorul si conducatorul Centrului de Monitorizare MLC din Romania. MCA Romania este Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania, care este o organizatie non-profit si non-guvernamentala infiintata in anul 2002.
Lipsa de reactie fata de un incident antisemit din anul 2001 si modul duplicitar si ipocrizia cu care cererea lui Marco Maximilian Katz de fi luate masuri impotriva celor care au declansat acel incident l-au convins ca este loc ca un astfel de Centru sa fie infiintat in Romania. Marco Maximilian Katz s-a nascut in Bucuresti in 1959 si a emigrat din Romania in 1977. In anul 1994, a fost trimis in Romania de un investitor strain, ocupandu-se de infiintarea si managementul departamentelor resurse umane, administratie si securitate ale unei societati care a pus bazele unei afaceri ce a operat in Romania pana in 1998. In acel an Marco Maximilian Katz, fost solicitat sa se alature unui alt investitor strain care a condus activitatile duty free si servicii aeroportuare din aeroporturile Otopeni, Timisoara si Constanta incepand cu anul 1992.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.