Studiourile Media Pro Buftea au gazduit lansarea pe piata a revistei Movie&Co., ce "reprezinta o noutate la nivel national, intr-o tara in care cinematografia are un public foarte cultivat", dupa cum spune Mauro Curti, directorul editorial al publica
Studiourile Media Pro Buftea au gazduit lansarea pe piata a revistei Movie&Co., ce "reprezinta o noutate la nivel national, intr-o tara in care cinematografia are un public foarte cultivat", dupa cum spune Mauro Curti, directorul editorial al publicatiei si initiatorul acestui proiect.
Continutul editorial al revistei acopera tot ceea ce inseamna cinema si versiunea home-video.
"Am studiat piata, insuficient poate, am riscat putin, probabil, dar speram ca spiritul de pionierat sa ne fie favorabil", ne-a declarat Andreea Nedelcu, directorul executiv al Movie&Co.
Cu un proiect in care s-au investit doua sute de mii de euro, pana in prezent, nici petrecerea de lansare nu putea fi decat una pe masura. Inconjurati de recuzita de la Buftea si de fete imbracate in rochii medievale, Alexandru Arsinel, Dan Chisu, Rodica Popescu-Bitanescu, criticul de film, Manuela Cernat, Dana Rogoz, alaturi de iubitul ei Radu Dragomir, regizorul serialului "La Bloc", Sergiu Nicolaescu, actorul Serban Ionescu si sotia sa, Magda Catone, Mihai Bisericanu si alte vedete ale plaiurilor mioritice au fost intampinate la intrare cu sampanie si piscoturi. Gazda petrecerii a fost actorul Marius Bodochi, care a insotit vedetele prin platouri, a inscenat rapiri si batai cu cowboy si indieni. Atmosfera a fost intregita de proiectia primului film pe pelicula, cel al fratilor Lumiere, si de celebra scena a balconului interpretata de Romeo si Julieta cu accent dambovitean.
Petrecerea care a urmat demonstratiilor actoricesti a tinut pana in miez de noapte, atmosfera fiind intretinuta de Loredana Groza-Boncea si formatia sa, Agurida.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.