Golgeter al campionatului in sezonul 2001/2002, Catalin Cursaru a ramas in memoria fanilor prin golul superb inscris in poarta lui Dinamo, poate cea mai frumoasa reusita a ultimilor ani in Divizia A. A urmat un con de umbra pentru bacauan, dar acum a
Golgeter al campionatului in sezonul 2001/2002, Catalin Cursaru a ramas in memoria fanilor prin golul superb inscris in poarta lui Dinamo, poate cea mai frumoasa reusita a ultimilor ani in Divizia A. A urmat un con de umbra pentru bacauan, dar acum a inceput revirimentul: doua goluri consecutive ale atacantului, in urma carora moldovenii au obtinut patru puncte si au evitat retrogradarea. Extrem de fericit pentru cele trei puncte din meciul cu Farul, antrenorul Cristi Popovici s-a aratat multumit si pentru revenirea atacantului. "Catalin Cursaru a facut un meci de exceptie si merita toate felicitarile. Scorul putea fi si mai mare, dar Tanasa si Petcu au ratat din nou prea usor", a spus Popovici.
Desi Bacaul se afla la opt puncte de primul loc retrogradabil, Cursaru spune ca lupta nu este incheiata. "Mai sunt cinci meciuri de disputat. Vom intalni pe CFR Cluj si Poli Iasi, doua din echipele care se agata de orice pentru evitarea "matineului". Daca invingem, gata, treaba e rezolvata!", a pronosticat eroul moldovenilor.
Pe motiv ca nu a vrut sa-si prelungeasca intelegerea cu FCM, scadenta la finalul sezonului, Cursaru a fost tinut rezerva in mai multe meciuri. Cand clasamentul a inceput sa friga, lui Catalin i s-a dat incredere din nou. Decizie buna a tehnicianului Popovici, pentru ca atacantul a inceput sa-si faca datoria. "Am avut o perioada mai neplacuta a carierei mele. Dar am inscris contra Stelei, gol care mi-a dat din nou incredere in fortele proprii".
Va ramane la Bacau? "Nu cred. Acum ma gandesc doar sa inscriu de cat mai multe ori pentru a demonstra lumii ca mai pot. Nu mi-am spus ultimul cuvant in fotbal si sper ca la vara voi face o alegere buna", incheie fotbalistul, care il are ca idol pe van Basten.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.