Boris Keca, fostul jucator al echipelor FC National si FC Brasov, a efectuat, ieri, vizita medicala alaturi de jucatorii stelisti si a declarat ca in cateva zile va semna contractul cu gruparea din bulevardul Ghencea. "Am vorbit cu prietenul meu Slav
Boris Keca, fostul jucator al echipelor FC National si FC Brasov, a efectuat, ieri, vizita medicala alaturi de jucatorii stelisti si a declarat ca in cateva zile va semna contractul cu gruparea din bulevardul Ghencea. "Am vorbit cu prietenul meu Slavisa Mitrovici, care s-a transferat in Emiratele Arabe Unite si mi-a zis ca ii pare rau ca nu a venit si el la Steaua sa jucam impreuna ca in Cotroceni", a afirmat Keca.
Keca a precizat ca se antreneaza deja cu "ros-albastrii": "Eu am mai jucat cu Valencia cand eram la FC National si am invins aceasta echipa cu 1-0 intr-un amical. Sper sa se repete istoria. Orice este posibil, chiar si o surpriza".
La vizita medicala s-a prezentat si Banel Nicolita, care a semnat cu Steaua un contract valabil din iunie 2005. Steaua a ajuns la un acord de principiu cu Poli AEK ca Nicolita sa vina la lotul antrenat de Walter Zenga din aceasta iarna. "Jardel" va deveni jucatorul Stelei doar dupa ce Gigi Becali ii va plati patronului timisorean Toni Dobos 35.000 euro plus, probabil, Adrian Pitu. Urmare a intelegerii intervenite pentru "Jardel", fundasul dreapta Daniel Balan va fi imprumutat la divizionara B FC Vaslui.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.