Directorul Direcției Contencios din cadrul Ministerului Economiei, Doru Clabescu, a fost găsit mort în biroul său.

Director de la Ministerul Economiei, găsit mort în birou

Victima, Doru Clabescu, în vârstă de doar 54 de ani era director al direcției Contencios al Ministerului Economiei, în direcția administrativă.

Două echipaje de salvare s-au îndreptat la locul incidentului.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi suferit un atac cerebral.

Medicii s-au chinuit timp de o oră să-l resusciteze pe Doru Clabescu, însă fără nici un rezultat.

Trupul neînsuflețit va fi transportat pentru a i se efectua autopsia și a stabili cu exactitate cauza morții sale.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.