Copiii din familiile social-vulnerabile din Capitală pot primi gratuit hăinuţe și jucării de la un magazin de pe Bulevardul Elisabeta ce colectează haine din donaţii.

Toată îmbrăcămintea colectată este spălată cu detergent hipoalergenic, călcată şi sortată. Hăinuțele sunt disponibile pentru copiii familiilor care se confruntă cu dificultăţi financiare.

Magazinul a fost înfiinţat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, după ridicarea stării de urgenţă, pentru că multe familii au început să ceară ajutor, haine şi produse de îngrijire pentru copii, din cauza lipsei surselor financiare.

Cosmina Simiean Nicolescu, directorul general al Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, susține că proiectul a fost gândit şi pentru persoanele care vor să doneze haine sau alte obiecte necesare familiilor nevoiașe, menționează antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2021 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.