Copiii din familiile social-vulnerabile din Capitală pot primi gratuit hăinuţe și jucării de la un magazin de pe Bulevardul Elisabeta ce colectează haine din donaţii.

Toată îmbrăcămintea colectată este spălată cu detergent hipoalergenic, călcată şi sortată. Hăinuțele sunt disponibile pentru copiii familiilor care se confruntă cu dificultăţi financiare.

Magazinul a fost înfiinţat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, după ridicarea stării de urgenţă, pentru că multe familii au început să ceară ajutor, haine şi produse de îngrijire pentru copii, din cauza lipsei surselor financiare.

Cosmina Simiean Nicolescu, directorul general al Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, susține că proiectul a fost gândit şi pentru persoanele care vor să doneze haine sau alte obiecte necesare familiilor nevoiașe, menționează antena3.ro.

Citeste si:
Alertă la un magazin Metro! Mai multe persoane au fost evacuate de...
Alertă la un magazin Metro!...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.