Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică dimineaţa atenţionări de ceaţă densă, valabile în orele următoare, în patru judeţe din Transilvania şi Banat.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în zona joasă a judeţelor Cluj, Alba şi Mureş se va semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri, iar până la 10:30 este afectată de acelaşi fenomen zona joasă a judeţului Timiş. În această zonă, izolat, vizibilitatea va fi redusă sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.