În cadrul unei emisiuni televizate, ministrul Educației, Monica Anisie, anunță că vor exista mai multe schimbări în ceea ce privește programa anului școlar! Principalele modificări sunt legate strâns de teze și olimpiade.

Monica Anisie a anunțat în cadrul unei emisiuni TV că în perioada ce urmează se vor lua mai multe măsuri în ceea ce privește anul școlar 2020-2021, în funcție de situația epidemiologică. Astfel, aceasta propune anularea tezelor din cauza faptului că numărul de infectări cu noul coronavirus crește, iar școlile intră pe rând în scenariul roșu. Această măsură a fost luată și în primăvara anului trecut.

În ceea ce privește olimpiadele, Monica Anisie propune desfășurarea lor online pentru a preveni răspândirea virusului, însă rămâne de văzut. Aceasta a vorbit și despre scurtarea orelor pentru ca elevii să nu mai petreacă atât de mult timp în fața calculatoarelor. Se va renunţa la anumite capitole din diverse materii şi se discută de asemenea despre predarea multidisciplinară.

Mai exact, profesorii de limba şi literatura română, dar şi cei de limba engleză ar putea preda în tandem, astfel încât elevii să stea cât mai puţin în faţa calculatoarelor, a mai spus ministrul Educaţiei, Monica Anisie, informează Antena3.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2020 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.