Primăria Capitalei a anunțat că încălzirea centralizată din București va fi oprită începând cu data de 27 aprilie.

Potrivit meteorologilor, temperaturile din următoarea perioadă sunt în graficul prevăzut de legislația în vigoare pentru oprirea sezonului de încălzire centralizată.

Astfel, începând cu data de 27 aprilie, furnizarea energiei termice va fi oprită în București pentru persoanele racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Măsura va fi luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10 grade Celsius, între orele 20.00 – 06.00“, informează g4media.ro.

Instituțiile care fac excepție de la această măsură sunt grădinițele, creșele, spitalele, școlile, serele etc., pentru care sistarea serviciilor de ăncălzire se va face printr-o solicitare scrisă de către reprezentanți.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.