Andrei Caramitru se revoltă împotriva deciziei autorităților de a-l transporta pe ÎPS Pimen, cu elicopterul, la Spitalul „Matei Balș”.

Caramitru face o paralelă între preoții din străinătate, care au murit de COVID-19, spovedind muribunzi și salvând viața altor oameni, și ÎPS Pimen, care deși nu este în stare gravă, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul „Matei Balș” din București.

Postarea integrală, postată pe Facebook de Andrei Caramitru:

În Italia, 100 de preoți au murit de covid - În mare parte pentru că au mers sa spovedească muribunzii. Un preot bătrân a cerut să nu fie intubat ca sa scape un pacient mai tânăr, și a murit.

În UK, primul ministru a stat și a lucrat cu simptome de covid, din izolare, până a intrat în faza dură a bolii. Doar atunci a mers la spitalul public unde sunt tratati toți. Prințul Charles nu a fost nici măcar la spital când a fost confirmat, ca să nu ocupe un pat.

La noi, Pimen, securist și înalt prea ierarh, e dus rapid cu elicopterul la Balș, deși ni se spune că NU e în stare gravă. Flutur a ocupat săptămâni rezerva VIP din spital deși NU avea simptome grave. Asta în timp ce aproape 100 de oameni au murit deja in județul păstorit de ei. Inclusiv un brancardier - acasă”, a scris Andrei Caramitru.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Aprilie 2020 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.