Incendiul de la fosta groapă de gunoi din Tecuci a avut loc în noaptea de luni spre marți. Pompierii s-au luptat timp de 12 ore cu flăcările, ce s-au extins pe o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați.

Pompierii au fost anunțați de izbucnirea incendiului, de la fosta groapă de gunoi din Tecuci, cartierul Cernicari, prin numărul de urgență 112. Intervenția a început la ora 19:30 și s-a încheiat abia dimineață.

Echipajele de pompieri au lucrat pentru limitarea extinderii focului, acesta fiind alimentat și de vântul puternic, potrivit ISU Galați.

La locul incendiului au intervenit 30 de pompiericu trei autospeciale cu apă și spumă, trei motopompe și trei cisterne.

A fost un incendiu de proporţii, pompierii încă sunt acolo. Ei au stins focul după ore de intervenţie, dar acum supraveghează focarele ca să nu reizbucnească flăcările. A fost o intervenţie dificilă, zeci de pompieri au intervenit la faţa locului”, a declarat Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, potrivit Mediafax.

Pompierii au spus că au ars gunoaie menajere și vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați.

Cauza izbucnirii incendiului nu este cunoscută deocamdată.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.