Social 8 Aprilie 2020 11:42

Un medic rezident a povesti situația umilitoare prin care a trecut, după ce femeia a fost dată afară din casa în care locuia cu chirie.

Într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Digi24, medicul rezident din București spune că a fost evacuat din casă de către proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie. Motivul? Pentru că lucrează în spital și ar puea aduce virusul acasă.

Aceasta spune că la final de martie a fost contactată de proprietar, care i-a spus că ar fi bine să plece, având în vedere că aceasta locuia cu fata proprietarului.

”Am fost sunată pe 31 martie de propietar, spunându-mi că ar fi bine să plec, că sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul. Cu fata ei stăteam”, a afirmat medicul.

Aceasta spune că i-a transmis proprietarului că unde lucrează nu au fost înregistrate cazuri, iar că ea a și fost testată: ”I-am spus că unde lucrez eu nu e niciun caz, m-a testat, nu am nici simptome, nici febră n-am făcut. Apoi, la nici două zile mi-a trimis mesaj și mi-a spus că vrea un răspuns... ceea ce e foarte dificil să găsești un loc, cel puțin în perioada asta.”

Medicul își arată frustrarea vizavi de această întâmplare, care nu este una singulară: ”A dat cu clor după mine, prin casă a dat cu clor, cu pulverizator, pe clanțe. Este inuman ce se întâmplă, efectiv se ia în batjocură medicul. E frustrant, chiar am învățat și învăț mult pentru asta și îmi place ce fac, dar te fac să te simți prost”; arată digi24.ro.

Nu este prima dată când un medic este umilit din cauza profesiei, pe fondul epidemiei de coronavirus.

Mihaela Moga Pol lucrează la Spitalul de Boli Infecționase din Galați. Faptul că lucrează într-un spital care primește bolnavi de coronavirus pare să-i facă să se teamă pe vecinii acesteia.

Situația este cu atât mai delicată cu cât asistenta susține că locuiește în același bloc, alături de aceiași vecini, de peste 20 de ani.

Citeste si:
Ce trebuie să știi despre infecția cu Salmonella
Ce trebuie să știi despre...

Femeia se plânge că vecinii i-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului, dar au și făcut sesizări la poliție în privința ei.

De asemenea, femeia se plânge de discriminare și acuză chiar că a fost dată afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrează la spital.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Aprilie 2020 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.