Social 2 Aprilie 2020 10:11

O asistentă de la un spital din Galați se plânge de reacția vecinilor săi, care au aflat că aceasta îngrijește bolnavi de coronavirus.

Mihaela Moga Pol lucrează la Spitalul de Boli Infecționase din Galați. Faptul că lucrează într-un spital care primește bolnavi de coronavirus pare să-i facă să se teamă pe vecinii acesteia.

Situația este cu atât mai delicată cu cât asistenta susține că locuiește în același bloc, alături de aceiași vecini, de peste 20 de ani.

Femeia se plânge că vecinii i-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului, dar au și făcut sesizări la poliție în privința ei.

De asemenea, femeia se plânge de discriminare și acuză chiar că a fost dată afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrează la spital.

Postarea a adunat până la momentul publicării știrii mai bine de 1.100 de reacții, 1.300 de distribuiri și 290 de comentarii, iar comentatorii o susțin pe asistentă și se arată revoltați de atitudinea vecinilor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.