Social 3 August 2018 17:14
Un barbat in varsta de 35 ani, a murit dupa ce, vineri, s-ar fi aruncat in fata unui tren, in localitatea Timisesti din judetul Neamt.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Neamt, agentul Robert Costan, barbatul era imbracat, in partea de jos, doar in lenjerie intima, iar pe corp avea un sacou.

"Din primele cercetari a rezultat faptul ca un barbat de 35 ani, din Deleni - Iasi, s-ar fi aruncat in fata unui tren care circula pe ruta Pascani - Targu Neamt, pe raza localitatii Timisesti. In urma cercetarilor la fata locului si a audierii martorilor a reiesit ca barbatul era imbracat cu un sacou in partea de sus, iar jos doar cu lenjeria intima", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

Cadavrul barbatului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, iar politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si continua cercetarile pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care s-a produs evenimentul, informeaza antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.