Politistii nemteni cauta un barbat in varsta de 30 de ani care si-a impins tatal de pe balcon, de la etajul trei. Suspectul a fost dat in urmarire nationala si consemn la frontiera.

Incidentul a avut loc in municipiul Roman, in dupa-amiaza zilei de vineri.

"Victima a suferit leziuni minore si este in afara oricarui pericol. Din momentul confirmarii faptei si a preluarii anchetei de catre procurorul criminalist, mai multe echipaje de politie au fost mobilizate pentru depistarea celui in cauza, care se sustrage urmarii penale.

Barbatul se numeste Vargolici Calin Catalin, iar semnalmentele acestuia au fost diseminate catre toti politistii fiind efectuate activitati de cautare la nivelul judetului Neamt.

Semnalmente: inaltime 1,80m, circa 85 kg, constitutie atletica, nebarbierit, fata avala, ochi caprui, par negru, vorbirea normala.

Ultima data a fost vazut imbracat cu o geaca de piele neagra si pantaloni negri.

Barbatul este dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera.

Orice persoana care poate oferi informatii despre cel in cauza, este rugata sa apeleze Serviciul Unic de Urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie", anunta IPJ Neamt intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.