Social19 Februarie 201816:11

Lectura de un minut

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Regatul Belgiei.

"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Belgiei ca personalul din transportul public de calatori din Bruxelles a anuntat intrarea in greva, cu intreruperea circulatiei mijloacelor de transport in comun, fapt pentru care reteaua de transport public din capitala Bruxelles (liniile de autobuz, tramvai, metrou) va fi puternic perturbata incepand cu dupa-amiaza zilei de 19 februarie 2018.

Se recomanda cetatenilor romani sa urmareasca si sa obtina informatii de actualitate privind conditiile de transport, consultand pagina web a operatorului de transport public STIB (www.stib-mivb.be), sa solicite informatii prin telefon (Contact Center +3270232000), precum si accesand paginile de Facebook si Twitter, unde personalul specializat va raspunde tuturor solicitarilor.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Ambasadei Romaniei in Regatul Belgiei: +3223475338, +3223450040 si +3223441658, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta. De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta au la dispozitie si telefonul de permanenta al misiunii diplomatice a Romaniei la Bruxelles: +3223440854", se arata intr-un comunicat.

Citeste si:
Infectare în masă la un abator din Germania: Zeci de români afectați
Infectare în masă la un...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.