2017 a fost un an important pentru #Dichisar. S-a sarbatorit a 10-a editie, s-a organizat primul #Dichisar in Cluj si evenimentul a crescut mai repede ca oricand pana acum. Iata ca 2018 incepe tot cu o veste mare pentru echipa din spatele proiectului: editia de Martisor va fi de 2X mai mare, #Dichisar devenind oficial cel mai mare targ de design & handmade din Romania!

Pentru vizitatori, aceasta schimbare se traduce in de 2X mai multe motive sa cumparam numai cadouri handmade pentru 8 Martie si Martisor!

► 2X DESIGNERI - 90 de expozanti pregatesc colectiile noi de primavara;

► 2X DIVERSITATE - Haine, bijuterii, genti, pantofi, jucarii, decoratiuni + multe altele;

► 2X NOUTATI - Fiti pregatiti sa va descoperiti de 2X mai multi designeri preferati;

► 2X PREMII LA TOMBOLA - Deci 2X sanse de castig. Nu uitati sa participati!

► 2X FUN - Mai multe povesti, mai mult rasfat, mai multi prieteni noi

Detalii pe Facebook. Hai Martisor!
https://www.fb.com/events/110699789720906/

Despre seria de evenimente #Dichisar
Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle. Incepand din 2018, este cel mai mare targ de design si handmade din Romania, gazduind creatiile a peste 90 de creatori la fiecare editie.

Despre organizatori – Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu 200 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca ambasador al handmade-ului autohton.