Rexie, un motan in varsta de trei ani, este foarte expresiv atunci cand vine vorba despre emotii. A devenit popular pe retelele sociale mai ales prin jongleriile pe care le face cu limba. 

Fanii sunt indragostiti de Rexie datorita felului unic in care stie sa isi exprime emotiile, sustine Dasha, stapana motanului, potrivit Boredpanda.com.

Motanul a reusit sa stranga peste 85.000 de fani pe Instagram, unde stapana posteaza fotografii si filmulete cu trucurile pisicii.

Rexie are o stapana care adora sa ii fotografieze trucurile si cu care face o echipa perfecta, avand in vedere ca pentru astfel de fotografii trebuie sa prinda momentul potrivit.

Ipostazele haioase in care a fost surprins motanul sunt apreciate de mii de utilizatori ai retelei sociale si, chiar daca este o pisica cu handicap, asta nu o impiedica sa fie fabuloasa.

Rexie saluting Tuesday with the fancy tongue trick! 👅😋 #TongueOutTuesday

A post shared by Handicat that walk'n'rolls ♡ (@rexiecat) on

Citeste si:
4 moduri în care limba pe care o vorbești poate schimba felul în...
4 moduri în care limba pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.