Social 26 Iunie 2017 11:33 de Clara Vacaru
Un cetatean american, student la Facultatea de Medicina de la Universitatea Ovidius, din Constanta, a fost retinut pentru viol si agresiune sexuala, dupa ce doi tineri din Medgidia au reclamat ca barbatul respectiv le-a administrat un medicament cu care i-a adormit, iar apoi ei au fost agresati sexual.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, in 12 iunie, doi tineri din municipiul Medgidia, in varsta de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat ca un cetatean american, in varsta de 35 de ani, le-ar fi administrat un produs medicamentos (benzodiazepine), dupa care ar fi fost agresati sexual de catre acesta.

Politistii constanteni din cadrul Biroului Investigatii Criminale si cei ai Directiei Operatiuni Speciale au organizat o actiune complexa in noaptea de 24/25 iunie, in statiunea Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru intalnirea cu respectivul barbat.

Ulterior, au fost efectuate perchezitii la locuinta barbatului si asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce contin benzodiazepine, recipienti cu lichide susceptibile a contine benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor si diferite obiecte destinate obtinerii satisfactiei sexuale”, se arata in comunicat.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind dus in arestul IPJ Constanta, urmand ca luni sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Politistii constanteni continua cercetarile in scopul documentarii intregii activitati infractionale a barbatului in cauza. Anchetatorii au stabilit pana in prezent ca barbatul respectiv invita tineri la locuinta sa, unde le administra benzodiazepine cu care ii adormea, iar apoi ii agresa sexual.

Cetateanul american este student la Facultatea de Medicina de la Universitatea Ovidius din Constanta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.