Social 15 Martie 2017 12:50 de Clara Vacaru
Cu totii avem unele zile mai grele sau pur si simplu energia ne mai paraseste cateodata si simtim nevoia unei pauze odihnitoare, care sa ne readuca zambetul pe buze si motivatia la nivel optim.

Daca simti nevoia sa faci o pauza relaxanta, in care gandurile sa iti fuga de la grijile cotidiene spre idei si mesaje frumoase, atunci te invitam sa urmaresti 3 clipuri scurte care iti vor face ziua mai frumoasa.

Ce am pierdut din teama de a nu pierde

Iata o scurta lectie de viata despre modul cum privim obstacolele zilnice, despre cum putem trece cu usurinta peste acestea si cum putem fi mai fericiti. Nu stresul este cel care ne omoara, ci reactia noastra in fata acestuia.

Legenda verighetei – de ce o purtam pe al patrulea deget de la mana?

Iata o frumoasa analogie a tipurilor de iubire pe care le intalnim in viata, precum si simbolul legaturii vesnice cu cel drag, pe care verigheta o promite. Daca te-ai intrebat vreodata de ce verigheta se poarta pe al patrulea deget de la mana, veti gasi cel mai frumos raspuns in clipul de mai jos.

Daca un bebelus ar putea vorbi...

Daca un bebelus ar putea vorbi, acesta ar fi unul dintre mesajele pe care le-ar transmite parintilor sai si oamenilor mari. Aceste ganduri impresionante vor strani emotii in sufletul fiecaruia.


Nu uitati sa ne trimiteti sugestiile voastre, le asteptam cu drag si le dam curs cat mai curand posibil. Va asteptam asadar pe Canalul Youtube Kudika – Wear a smile!


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.