HOSPICE Casa Sperantei a participat duminica pentru a 8-a oara la Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank, ca organizatie beneficiara pentru a strange fonduri necesare acordarii de ingrijire paliativa gratuita copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile. In Team HOSPICE, echipa de alergatori a organizatiei, s-au inscris cu aceasta ocazie 470 de persoane, atat prin intermediul companiilor din care fac parte, cat si individual, pe team.hospice.ro, iar in urma participarii la eveniment, organizatia a strans 285.000 de lei pentru finantarea serviciilor de ingrijire pe care le ofera.

76 dintre alergatorii Team HOSPICE au ales sa sustina organizatia prin intermediul unui cont pe platforma Galantom.ro, unde au strans fonduri pentru ingrijirea paliativa a copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile. In total, fondurile stranse pe Galantom depasesc 70.000 de lei, numarul donatiilor fiind de circa 700.

POtrivit unui comunicat remis 9am, in total, fondurile adunate de organizatie prin intermediul fundraisingului individual si al sponsorizarilor se ridica la 285.000 de lei. Cu aceasta suma, HOSPICE poate asigura gratuit pentru pacientii adulti si copii care sufera de boli incurabile 438 de zilie de internare in unitatile cu paturi ale organizatiei, 712 vizite la domiciliul pacientilor si 1425 de participari in centrele de zi.

Cea mai mare parte a alergatorilor s-au inscris in Team HOSPICE prin intermediul companiilor la care lucreaza: Kaufland, Electrica SA, GSK, KPMG, Oracle, Servier, Edenred, Zentiva, Coca-Cola, Hervis, Holcim, Decathlon, BearingPoint, Schneider Electric, Marsh, Fundatia Vodafone, Orkla Foods Romania. De asemenea, angajatii companiilor Misys si Colliers au strans fonduri pentru organizatie prin intermediul Galantom.
Team HOSPICE a primit si sprijinul partenerilor media Europa FM, alerg.ro si Running Mag. Din echipa Europa FM au alergat pentru HOSPICE Casa Sperantei Marcela Stancu, Gabriel Oprescu si Stefan Lungociu.

In cortul HOSPICE, masajul alergatorilor a fost asigurat de catre Active Life Romania.

Printre sustinatorii serviciilor de ingrijire paliativa oferite de HOSPICE s-a numarat si cantareata Claudia Pavel, care a alergat in echipa de stafeta Cream Team, alaturi de Mirela Nemtanu, Maria Cristina Banu si Ana Maria Coadalata.

In Piata Constitutiei au luat startul si Stafeta TVR pentru HOSPICE, formata din jurnalisti ai Televiziunii Romane: Andreea Archip, Andra Soceanu, Mihai Radulescu si Costin Desliu, care au alergat pentru cauza HOSPICE.

De asemenea, sportivul de anduranta Andrei Rosu a alergat la proba de semimaraton pentru HOSPICE Casa Sperantei impreuna cu echipa Atlantic4, care va strabate in 2017 Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle pentru a sustine amenajarea Centrului socio-medical HOSPICE de la Adunatii Copaceni.

Citeste si:
Trafic restricționat în weekend în București cu ocazia Maratonului...
Restricții de circulație în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.