Social 22 Mai 2015 12:10
Doua eleve de la Liceul International de Informatica din Bucuresti au fost medaliate cu aur la concursul Infomatrix, desfasurat in Capitala, pentru un proiect de cercetare vizand reabilitarea medicala a mainilor cu microsenzori.

Echipa Medical Rehabilitation Monitoring, compusa din Ana Maria Tudorache si Miruna Ojoga, eleve ale Liceului International de Informatica a obtinut medalia de aur la concursul Infomatrix, potrivit unui comunicat al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Inginerie Electrica, in cadrul caruia functioneaza liceul. Cele doua eleve au fost premiate pentru proiectul "Microsenzori destinati procedurilor de reabilitare medicala a membrului superior".

La concurs au participat 150 de proiecte din 26 de tari. Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Inginerie Electrica sustine pregatirea tinerilor talentati din licee in domeniul stiintific, astfel incat, ulterior, acestia sa fie atrasi sa lucreze in cadrul institutelor nationale de cercetare-dezvoltare, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.