Social 22 Mai 2014 12:19
Birourile Directiei de Evidenta Persoanei din Sectorul 2 vor avea sambata si duminica program prelungit, pentru ca alegatorii care au carti de identitate expirate sa le poata schimba, in ziua alegerilor europarlamentare programul fiind pana la ora 21.00.
Persoanele care au carti de identitate expirate, deteriorate sau si-au pierdut aceste acte pot merge sa solicite un nou document la birourile Directiei Publice de Evidenta Persoanei si Stare Civila din cadrul Primariei Sectorului 2, care vor avea program sambata intre orele 08.00 si 16.00, iar duminica, in ziua alegerilor europarlamentare, intre orele 08.00 si 21.00.

Solicitantii vor primi noile carti de identitate in ziua in care depun cererea, a precizat Primaria Sectorului 2, intr-un comunicat de presa, conform MEDIAFAX.

Persoanele care trebuie sa-si schimbe cartile de identitate trebuie sa mearga, in functie de adresa de domiciliu, la una dintre cele patru sectii de politie in care sunt serviciile specializate ale Primariei Sectorului 2, respectiv: Sectia 6 Politie - situata pe strada Paul Greceanu numarul 36, Sectia 7 - strada Teiul Doamnei numarul 3, Sectia 8 Politie - Soseaua Mihai Bravu numarul 137 si Sectia 9 Politie - Soseaua Pantelimon numarul 290.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.