Social 21 Martie 2014 15:12
Colegiul de conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei l-a suspendat din functia de presedinte pe Mihail Vlasov, arestat preventiv, interimatul fiind asigurat de Mihai Daraban, vicepresedinte CCIR.

Daraban va asigura interimarul pana pe 27 martie, cand va avea loc Adunarea Generala a CCIR pentru a discuta propunerile colegiului de conducere.

"S-a hotarat ca in prima faza sa asiguram un interimat, care va fi validat pe 27 martie. Dupa aceasta data interimatul poate fi asigurat pe o perioada de 30 de zile, dupa care vom declansa alegeri anticipate prin motiune de cenzura", a spus Daraban, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

Vlasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi cerut 1 milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj.

Vlasov a fost denuntat la DNA de un om de afaceri, de la care ar fi cerut 1 milion de euro, iar marti a fost prins in flagrant, intr-un restaurant din Bucuresti, asupra presedintelui Camerei de Comert fiind gasita suma de 200.000 de euro, potrivit DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.