Social 9 Martie 2014 12:58
Un barbat de 23 de ani a decedat si o tanara de 21 de ani a ajuns la spital, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident produs in centrul Craiovei, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un parapet, apoi a lovit un stalp.
Potrivit politistilor, barbatul de 23 de ani aflat la volanul unui autoturism Daewoo a vrut sa depaseasca alta masina, insa a pierdut controlul directiei si s-a izbit de un parapet, apoi a lovit un stalp.

La fata locului au ajuns politistii, o ambulanta si un echipaj de la Descarcerare, transmite MEDIAFAX.

In urma impactului, soferul masinii a murit, iar prietena lui, o tanara de 21 de ani, a fost ranita, fiind transportata la spital.

"In jurul orei 2.00 am fost sesizati ca pe pasajul suprateran de pe Calea Bucuresti din Craiova s-a produs un accident ca urmare a neadaptarii vitezei si a conditiilor de carosabil umed. Soferul autoturismului a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp", a declarat subinspector Daniel Cotoi de la Politia Rutiera Craiova.

Cei doi tineri se intorceau de la un restaurant unde petrecusera de 8 Martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.