Inceputul noii saptamani va aduce temperaturi scazute si zapada. Vremea va intra intr-un proces de racire, iar cerul va fi mai mult noros.

Luni

Vremea va intra intr-un proces de racire, ce se va resimti cu precadere in jumatatea de nord-vest, astfel valorile maxime se vor situa intre 4 grade la Miercurea Ciuc si 14 grade la Constanta. Cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii sub forma de ploaie, dar si lapovita si ninsoare in vest, centru si nord.

La munte va ninge, iar in zona Carpatilor Orientali, cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare, indeosebi in regiunile extracarpatice, unde va depasi la rafala 55-60 km/h, iar la munte va sufla tare cu peste 80 km/h si trecator va viscoli ninsoarea.

Vremea va intra intr-un proces de racire si in Capitala. Vor fi innorari, trecator va ploua, iar vantul va fi alert. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade.

Marti

Vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii, de aceasta data mai ales in jumatatea de sud a tarii. La munte, in vest, centru si nord vor fi ninsoari, iar in sud si sud est precipitatii mixte. Maximele se vor incadra intre minus 1 grad in estul Transilvaniei si 8 grade pe litoral.

Racirea vremii continua si in Bucuresti, astfel la amiaza nu vor fi mai mult de 3-4 grade. Cerul va fi noros si temporar vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita, iar seara si noaptea mai ales ninsoare.

Citeste si: Iarna isi intra in drepturi! ANM: Luni, posibil cod galben de ninsori


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.