Mariah Carey a postat pe pagina sa de Instagram momentul în care s-a vaccinat anti-Covid. Cântăreața de 52 de ani a povestit ce efect a avut serul asupra ei.

Mariah Carey a primit cu emoție doza de vaccin anti-Covid. Într-o postare pe pagina ei, interpreta a încercat să-și încurajeze admiratorii să se vaccineze.

Dar prima înțepătură a avut un efect neașteptat asupra artistei, ce a făcut-o să atingă o notă înaltă, aproape de fluierat.

„Efectul secundar al vaccinului: G6”, a scris artista pe pagina sa de Instagram. G6 este nota uzuală din spectrul fluieratului, însă pe care nu o pot atinge mulți cântăreți.

Mariah Carey este una dintre cele mai talentate artiste din lume, fiind celebră pentru gama sa vocală cu 5 octave. În comparație cu ea, Ariana Grande are o gamă vocală cu 4 octave.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.