Patru adolescenti, cu varste intre 15 si 17 ani, au fost arestati la domiciliu dupa ce au batut o tanara, in doua locuri publice din Bucuresti. Ei sunt acuzati de loviri si alte violente, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tulburarea ordinii si linistii publice, a declarat, pentru News.ro, Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, care a precizat ca una dintre agresoare va fi supusa unei expertize psihiatrice.

O adolescenta a fost batuta, zilele trecute, de mai multi tineri, imagini din timpul agresiunii fiind postate pe pagina de Facebook a grupului de adolescenti OffTopic.

Fata ar fi fost agresata in doua locuri publice din Capitala, fara sa intervina cineva in ajutorul ei, potrivit informatiilor publicate pe pagina OffTopic, scrie News.ro.

Adolescenta ar fi fost batuta, dezbracata cu forta si umilita, arata administratorii paginii OffTopic, care precizeaza ca agresorii, care faceau parte din grupul OffTopic, au fost exclusi din aceasta comunitate in urma incidentului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, au existat cinci agresori, cu varste intre 15 si 17 ani, iar patru dintre au fost plasati in arest la domiciliu.

Acuzatiile sunt de loviri si alte violente, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal, tulburarea ordinii si linistii publice, a precizat Diana Sarca. Ea a adaugat ca una dintre agresoare, in varsta de 15 ani, urmeaza sa fie supusa unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.