Un italian din Torino a deschis in weekend focul asupra masinii unui roman, pentru a se razbuna pentru o cearta pe care o avusese cu acesta in anul 2001, scria cotidianul La Stampa, in editia de ieri.

Episodul a survenit in weekend la Val Della Torre, dar nu a fost facut public.Un italian in varsta de 29 de ani din Torino a tras doua focuri de arma asupra masinii unui roman, parcata in apropiere de un motel, pentru a se razbuna pentru o cearta care avusese loc intre cei doi in urma cu sase ani.

Reactia "intarziata" a italianului a fost provocata de o disputa pe care o avusese, cu cateva ore inainte, logodnica sa cu o romanca. Impreuna cu logodnica si cu varul sau, italianul a mers sa manance intr-un restaurant din La Cassa, apoi sa bea bere intr-un alt local, impreuna cu alte persoane. In bar, logodnica lui Mussino s-a certat cu o romanca. Furios, italianul a plecat acasa, a luat o pusca pe care si-o construise singur in atelierul unde lucra si, impreuna cu varul ingrijorat in legatura cu ce se putea intampla, a mers la motelul unde dormea romanul. Primul glont a lovit masina imigrantului si un copac. Al doilea a spart si un geam al restaurantului de la parterul motelului, dar nu a ranit pe nimeni.

Italo Mussino a fost arestat de politia din Rivoli, Torino. In inchisoare a ajuns si varul sau, Vincenzo Lucco Castello, in varsta de 36 de ani, din Val Della Torre, care l-a ajutat aducandu-l cu masina pana la motelul unde era parcata masina romanului. Logodnica italianului este anchetata, la randul sau, pentru instigare.
Politia i-a identificat pe cei trei dupa ce romanul, un muncitor in constructii in varsta de 24 de ani, a anuntat autoritatile ca si-a gasit masina cu urme de gloante, informeaza NewsIn.

Mussino, care a incercat initial sa nege fapta, a fost "tradat" de praful de pusca gasit pe parul sau. Italianul a povestit apoi despre cearta pe care a avut-o cu imigrantul in anul 2001, cand Mussino l-a lovit pe roman cu masina, in timp ce acesta se afla pe bicicleta. "In toti acesti ani m-a privit intotdeauna sfidator", a incercat omul sa se justifice in fata politistilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.