Asteptandu-l pe noul Superman (dupa 15 iulie), care nu a prea rupt gura targului in SUA, sa mai notam cateva premire pentru urmatoarele doua luni, care vor deveni probabil succese de box-office si la noi: "Final Destination 3" continua seria thriller-ului cu accente horror cu care v-ati obisnuit; iar "Mimi Vice" trece pe marele ecran celebrul serial TV. Johnny Depp revine in "Pirates of the Carribean 2; Dead Man’ s Chest" in august, in vreme ce copiii se vor bucura de aventurile motanului Garfield in a doua parte a seriei. In spetembrie, o ecranizare soc: "Decameron: Angels & Virgins", dar si un nou sequel - despre fotbal! - "Goal 2". Paul Newman da vocea unei masini, in filmujl de animatie "Cars", iar o comedie spumoasa va fi "You, Me & Dupree".

Filmul mult asteptat al lunii septembrie si la Bucuresti, este un noir cu accente de Tarantino: "Sin City 2". Dar pana la premiera acestor pelicule chiar reusite, trebuie sa ne multumim cu productii de serie B, gen "Ultraviolet", unde singura calitate este o Milla Jovovich imbracata in piele neagra (se poarta - si Kate Beckinsale in "Underworld"!). Dar sa nu uitam ca si Halle Berry, in "Catwoman" a ajuns - cu latex cu tot! - la premiile Zmeura de Aur...


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.