Ministerul Turismului plateste 250.000 euro pentru o campanie de promovare a brandului de tara in cadrul concertelor Lady Gaga si Red Hot Chili Peppers. In aceeasi grupa de evenimente este inclus si festivalul B'Estfest.

Potrivit documentelor de pe site-ul MDRT, campania a fost aprobata de catre ministrul Eduard Hellvig, insa premierul Ponta a declarat, marti, ca va verifica daca aceste contracte nu au fost semnate de ministrii anterior.

"Daca cumva domnul Hellvig, indragostit de Lady Gaga, a aprobat acest proiect, o sa discut cu domnia sa", a declarat Ponta, citat de hotnews.ro.

Potrivit referatului publicat pe site-ul institutiei, mesajele campaniei vor ajunge la o audienta formata din 35.000 de straini din Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda, Austria, Spania, Italia, Ungaria, ce vor fi prezenti la concertul Red Hot Chili Peppers, dintr-un total de 55.000 de participanti.

Tot in acelasi document se precizeaza ca la concertul artistei Lady Gaga se vor strange peste 50.000 persoane, din care se estimeaza ca cel putin 15.000 persoane vor fi turisti straini, in special din tarile: Marea Britanie, Franta, Germania, Ungaria, Spania, Belgia, Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.