Politistii de frontiera giurgiuveni au descoperit intr-un autocar ce venea din Grecia, ascunse si nedeclarate, doua arme de panoplie.

Cele doua arme prezentau caracteristicile generale ale pistoalelor din secolul XIX, cu mecanism de dare a focului lateral, cu cremene, avand incrustatii de sidef.

Acestea au fost descoperite marti, 27 martie, in jurul orei 14.50, in masina unui cetatean roman care mergea pe ruta Grecia - Romania.

In urma verificarilor si din declaratiile soferului, a rezultat ca armele au fost expediate, in colet, de cetateanul roman Adrian O., in varsta de 45 ani, stabilit in Grecia, catre o alta persoana din Romania.

Politistii de frontiera au intocmit soferului si numitului Adrian O. dosar penal pentru savarsirea infractiunii de trafic ilicit de arme, iar cele doua pistoale au fost retinute in vederea expertizarii si continuarii cercetarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.