Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj a fost solicitat sa intervina cu echipajele de interventie in mai multe zone ale judetului.

Cel mai grav incendiu s-a semnalat joi dupa-amiaza, la un depozit de produse cosmetice din Craiova, fara a exista victime, transmite corespondentul MEDIAFAX. Focul a izbucnit in jurul orei 14.00 la un depozit aflat intr-un cartier de la marginea orasului, intr-o zona cu case.

"S-a intervenit cu patru autospeciale cu apa si spuma, dar s-au mai solicitat si altele pentru ca incendiul se poate extinde. In depozit se aflau, pe langa cosmetice, si produse de papetarie. Nu au existat persoane in interior. Nu se stie cauza producerii incendiului”, a declarat Cristian Dumitrica, purtatorul de cuvant al Inspetcoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, Cristian Dumitrica.

Sectia Pompieri Craiova a mai intervenit cu doua autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric la o gospodarie din comuna Cotofenii din Fata. Tot din cauza unui scurtcircuit electric, noaptea trecuta, a ars o anexa gospodareasca din comuna Bailesti, relateaza gds.ro.

Detasamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o gospodarie din comuna Teasc, sat Secui. Cauza probabila a incendiului a fost flacara, folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.