Patru tineri din Judetul Maramures au fost retinuti ieri pentru trafic de droguri de risc. Acestia se ocupau cu cultivarea, distribuirea si consumul de canabis
Tinerii cu varste cuprinse intre 26 si 36 de ani sunt suspectati de faptul ca, in perioada mai - septembrie 2009, au cultivat plante de canabis printre lanuri de porumb si culturi de cartofi, in zona localitatii Bicaz, relateaza NewsIn. In urma perchezitiilor la domiciliul, politistii au descoperit 150 kg plante de canabis uscate.

Cand plantele au ajuns la maturitate, le-au recoltat si le-au transportat, pentru a le pune la uscat, in diferite locuri din Corni si din Baia Mare, dupa care aveau de gand sa vanda drogurile unor consumatori ori traficanti din Maramures si judetul Cluj, scrie Adevarul.

Cei patru traficanti de droguri, Tudor Tiplea de 26 de ani si Radu Verdes de 28 de ani, ambii din Baia Mare, iar Viorel Lobont de 36 de ani si Florin Tyetys de 33 de ani, din satul Corni, au fost retinuti ieri si prezentati in fata instantei, astazi, cu propunere de arestare preventiva, pentru trafic de droguri de risc si consum de droguri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.