Social 26 Mai 2009 02:11
Un bucurestean conduce masini de 25 de ani fara sa aiba permis. Duminica a fost prins, prilej pentru ca politistii sa afle ca individul are pe rol 10 dosare penale la Judecatoria Sectorului 3, toate pentru conducere fara permis.


Florin Simion, de 42 de ani, din Bucuresti, a declarat politistilor de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei, cand a fost retinut, ca el conduce masini fara permis „de cand se stie”. Duminica dupa-amiaza, Florin Simion conducea o masina Volkswagen Passat, pe Soseaua Mihai Bravu din Capitala, cand a fost oprit de catre politisti pentru a i se verifica validitatea numerelor provizorii. Cand i-au controlat documentele, politistii au constatat ca Florin Simion nu are permis de conducere si ca este in proces cu Brigada de Politie Rutiera a Capitalei in 10 dosare penale, toate pentru conducerea unui autoturism fara permis si pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.