Social 24 Martie 2009 16:58
Procesul in care politistul Cristian Cioaca este acuzat de violarea corespondentei Elodiei Ghinescu a inceput, luni, la Curtea de Apel Brasov cu o amanare, pentru ca un co-inculpat in dosar nu a avut aparator, transmite NewsIn.

La primul termen al procesului, instanta a constatat ca Adrian Nitu, care este co-inculpat in acest dosar nu are aparator si, pentru a evita o noua amanare, a facut o adresa pentru ca lui Nitu sa-i fie repartizat un avocat din oficiu.

"Cristian Cioaca a fost prezent in sala impreuna cu avocata sa. Aceasta, insa, nu il poate reprezenta si pe Nitu pentru ca nu se stie daca in dosar nu vor fi interese contrare ale celor doi inculpati. Si Adrian Nitu a fost prezent la acest prim termen al procesului, solicitand acordarea unui termen pentru angajarea unui aparator De aceea, instanta a facut o adresa pentru ca Adrian Nitu sa primeasca un avocat din oficiu si a stabilit data de 27 aprilie ca termen al procesului“, a declarat Carmen Trif, purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Brasov.

Cioaca este acuzat ca ar fi violat casutele de e-mail ale sotiei sale Elodia Ghinescu. Dupa audierile de la Parchet, Cioaca a declarat ca nu a violat corespondenta sotiei sale, ci a incercat doar sa afle date despre aceasta dupa diparitia ei.

In cazul in care va fi gasit vinovat in acest dosar, Cristian Cioaca risca o pedeapsa intre 3 si 12 ani inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.