McDonald's starneste controverse in Franta, dupa ce, in urma cu o saptamana a lansat prima reclama televizata in care apare ca personaj un tanar homosexual.

Reclama, creata de agentia Euro RSCG, care invita clientii sa vina la fast-food "asa cum sunt", prezinta un tanar care se uita la o fotografie si apoi isi suna partenerul pentru a-i spune ca ii simte lipsa. Tatal tanarului se intoarce de la tejgheaua fast-food-ului spunandu-i: "E pacat ca esti la un colegiu de baieti. Toate fetele ar fi alergat dupa tine". Fraza spusa de tata este urmata de un zambet crispat al tanarului, care inca nu a dezvaluit familiei orientarea sa sexuala, scrie NewsIn.

McDonald`s, fara bariere sexuale

Reclama, regizata de Xavier Giannoli, care a mai realizat spoturi pentru Volkswagen Polo, a fost incarcata pe site-ul de partajare de videoclipuri YouTube, unde are peste 150.000 de vizualizari.

Prezentatorul Fox News Bill O'Reilly a cauzat controverse dupa ce a ras de reclama McDonald's, facand o paralela intre lantul de restaurante si organizatia terorista Al Qaida. Organizatiile nonguvernamentale din domeniul minoritatilor sexuale au cerut prezentatorului sa-si ceara public scuze pentru remarca facuta.

Reprezentantii companiei McDonald's au declarat ca reclama televizata are ca scop recunoasterea diversitatii clientilor lantului de restaurante din Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.