O canapea moale intr-o statie de autobuz, este visul oricarei persoane care merge cu transportul in comun. Din dorinta de a transforma momentele de asteptare ale autobuzului in clipe de relaxare, Nescafe a amenajat in centrele marilor orase, o serie de statii de autobuz cafenele.

Proiectul inovator dezvoltat de catre Nescafe urmareste sa aduca zambetul pe buzele oamenilor grabiti. Statiile Nescafe recreeaza atmosfera calda si prietenoasa din cafenele, fiind dotate cu canapele si un decor specific acestui tip de local.

"Prin derularea acestui proiect, dorim sa oferim o solutie diferita pentru eliminarea rutinei cotidiene. Statiile de autobuz reprezinta locatiile in care atat dimineata, cat si seara, rabdarea oamenilor este pusa la incercare. De aceea, noi le oferim statii de autobuz inedite, care reusesc sa ii detensioneze pe drumul spre sau dinspre serviciu. In plus, calatorii au ocazia sa experimenteze ceva unic, pentru ca aducem noi cafeneaua in calea lor”, declara Ana-Maria Stanca, Senior Brand Manager Beverages in cadrul Nestlé Romania.

Cei care ajung in “statiile de cafea” Nescafe vor uita de trafic sau de intarzierea mijloacelor de transport in comun, pentru ca atmosfera placuta va reusi cu siguranta sa le distraga atentia de la problemele zilnice.

In plus, timp de o saptamana, doritorii vor putea savura si o cafea, preparata special de catre Nescafe. Invitatia la cafea va continua si in saptamanile urmatoare, trecatorii primind pliculete de Nescafe Red Cup si Nescafe 3 in 1, pentru a-si prepara singuri cafeaua acasa.

Proiectul “Statiile de cafea” Nescafe se deruleaza in intervalul 1- 30 aprilie 2009, in centrele marilor aglomerari urbane – Bucuresti, Brasov, Craiova, Cluj si Iasi.

Din partea Nestlé echipa de proiect a fost formata din: Ana-Maria Stanca - Senior Brand Manager, Tulia Casvean - Brand Manager, Silviana Mihalache - Brand Manager, Isolda Zavoianu, CRM Manager.

Dezvoltarea si implementarea proiectului „Statii de cafea Nescafe” s-a datorat si agentiilor BV McCann Erickson, Zenith Media Romania si agentiei de productie Media Advertising.

Compania elvetiana Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondata in anul 1866 de catre Henri Nestlé si este astazi cea mai mare companie de produse alimentare din lume, fiind prezenta in 84 de tari, cu 456 de fabrici si un numar de 283.000 angajati. Nestlé a patruns pe piata romaneasca in 1995, in momentul de fata avand peste 700 de angajati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.