Dupa opt ani alaturi de Baneasa Developments, Michael Lloyd a pus bazele propriei companii, Quintet Asset Management srl, o societate cu sediul in Bucuresti, ce ofera servicii complete de asset management in real estate.

Quintet este detinuta in intregime de Michael Lloyd si este condusa de cinci directori fondatori: Michael P. Lloyd (Presedinte), Stratos Angelinos (Director Executiv), Simon Trappes-Lomax (Director Comercial), Paul Phillips (Director Dezvoltare) si Ross MacDiarmid (Director de Investitii).

“Activitatea noastra principala este de a gestiona atat resursele financiare proprii, cat si ale clientilor nostri, de a stabili astfel o filosofie clara de investitii si dezvoltare pentru fiecare client, in vederea maximizarii profitul din investitii la un nivel de risc acceptabil. Pentru a mentine calitatea si a maximiza profitul, am decis sa derulam toate disciplinele- cheie specifice in real estate prin echipa in-hous,” a declarat Michael Lloyd.

Quintet implementeaza strategii de investitii si dezvoltari imobiliare pentru clienti privati si institutionali, in Europa Centrala si regiunea Marii Negre. Compania va gestiona si valoriza portofolii de terenuri, va asigura valoare adaugata strategiilor de gestiune imobiliara, va intreprinde si supraveghea lucrari de dezvoltare imobiliara, si de asemenea va identifica, atrage si aloca fonduri pentru dezvoltari imobiliare in regiune.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.