Apple pregateste un serviciu de radio online prin care utilizatorii vor putea asculta muzica in functie de gusturi, in competitie cu Pandora Media.

Apple a discutat cu marile case de discuri pentru a cumpara drepturile de autor necesare, relateaza MEDIAFAX. Totodata, serviciul ar putea fi finantat partial prin reteaua de publicitate a Apple.

Discutiile sunt in stadiu incipient si nu au ajuns inca la chestiuni concrete, precum termenii unui eventual acord, a precizat una dintre surse. Lansarea de saptamana viitoare a noului model iPhone nu va face referiri la serviciul de muzica.

Actiunile Pandora au scazut pe bursa de la New York cu 17% in urma apritiei informatiilor, cea mai abrupta scadere din martie.Noul serviciu ar permite utilizatorilor sa creeze propriile posturi de radio online, definite dupa artistii, melodiile sau genurile de muzica preferate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.