Apple a anuntat data oficiala a Congresului Mondial de Dezvoltare, eveniment ce se desfasoara anual, si care va avea in centrul atentiei viitorul iPhone 5.

Evenimentul va avea loc pe data de 6 iunie, in San Francisco, si va cuprinde o serie de seminarii, prezentari si discutii, insa momentul mult asteptat al publicului va fi anuntul oficial al iPhone 5, sau altfel spus iPhone 4GS, cea mai noua varianta a telefonului Apple, informeaza inrumour.com.

Pana atunci speculatiile privind noul smartphone Apple nu se lasa asteptate, iar acestea sunt de la cele mai credibile, pana la cele mai ciudate.

Astfel, exista destule incertitudini privind ecranul, variantele speculate fiind folosirea tehnologiei LCD sau Amoled. Nu este deasemenea clar, daca Apple va alege sa mareasca dimensiunea ecranului, si sa pastreze rezolutia, sau sa foloseasca varianta imbunatatita a tehnologiei Retina Display, in care densitatea pixelilor este crescuta pentru o mai buna claritate a imaginii.

IPhone 5 va avea cert acelasi cip dual-core A5, regasit si la iPad 2, respectiv tehnologia GUI.

In cadrul aceluiasi eveniment compania va dezvalui si stiri privind Mac OS X si sistemul de operare IOS, astfel incat ne da speranta ca IOS 5 nu este prea departe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.