Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a transmis Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Jandarmeriei Romane si Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta oferte pentru achizitionarea de incaltaminte de la Clujana, fabrica administrata de CJ.

Alin Tise declara marti(n.r. 3 februarie 2009), ca fabrica, pe care CJ Cluj o administreaza din 2003, va putea face fata comenzilor.

"In mod cert, daca vom prinde contractele, vom putea face fata, se poate extinde productia, se pot face angajari. Scopul nostru, acum, este sa eficientizam activitatea, avand in vedere ca in ultimele luni societatea a fost pe profit. Imi doresc ca productia sa fie pentru toata tara”, a afirmat Tise.

Acesta a spus ca urmeaza sa aiba discutii cu reprezentantii institutiilor carora le-a adresat oferta si ca premierul Emil Boc a fost deja informat cu privire la intentia CJ Cluj, anunta NewsIn.

Potrivit Consiliului Judetean, Clujana, fondata in anul 1911, a mai produs pentru armata bocanci si harnasamente, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, dar si in deceniile precedente.

In anul 2008, cifra de afaceri in sistem LOHN a detinut o pondere de apoximativ 90%, fiind realizata in parteneriat cu firme italiene. Societatea detine autorizatie de mediu, certificatele ISO 14001-2005 de mediu, ISO 9001-2000 de calitate ISO OHSAS 180001-2004 de securitate si sanatate in munca. Consiliul Judetean Cluj detine 93,17% din actiunile fabicii de incaltaminte Clujana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.